?>

A legtöbb autóst érinti az útdíjfizetési szolgáltató bejelentése

December elsejétől már elindult a 2019-es éves e-matricák értékesítése, amelyek beszerzésére két hónap áll az autósok rendelkezésére, mivel a 2018-ra váltott országos és megyei változatok 2019. január 31-ig még érvényesek – mondta Bartal Tamás, a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. vezérigazgatója.

Hozzátette: az előértékesítési időszaknak az a célja, hogy a karácsonyi forgatag előtt mindenki be tudja szerezni a matricákat.

Elmondta: évente nő az érvényességi idő kezdete előtt eladott e-matricák száma, továbbá megfigyelhető, hogy az autósok egyre tudatosabban vásárolnak matricákat.

IllusztrációForrás: MTI/Kovács Tamás

 A 2015-ben bevezetett, és azóta is 5000 forintos áron beszerezhető megyei matricáknak köszönhetően

2017-ben több mint 40 ezer autós 1,2 milliárd forintot spórolt meg– fűzte hozzá.

A vezérigazgató arról is beszélt, hogy a NÚSZ ematrica.nemzetiutdij.hu oldalán az autósok gyorsan, egyszerűen, kezelési költség nélkül vásárolhatják meg e-matricájukat. Az ügyfelek ezen kívül a NÚSZ ügyfélszolgálati irodáiban, viszonteladó partnereinél, sms-ben vagy mobilapplikáción keresztül is vehetnek e-matricákat.Forrás: http://www.origo.hu/gazdasag/20181204-legtobb-autos-erinti-utdijfizetesi-szolgaltato-bejelentes.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn