Megbukott a tőzsdén Wáberer cége

Megbukott a tőzsdén Wáberer cége

Nem sikerült a BILK bevezetése.

Nem sikerült bevezetni a tőzsdére a Wáberer György tulajdonában lévő BILK-et. A cég pénteken bejelentette, hogy felajánlott részvényeinek zártkörű értékesítése megfelelő eredmény nélkül zárult, az értékesítést lezárták.

A Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett tájékoztató szerint az értékesítési eljárás során nem jött létre megfelelő ár melletti, a szit-törvénnyel (szabályozott ingatlanbefektetési társaság)  is összhangban lévő, optimális befektetői struktúra. A társaság ezért értékesítés nélküli lezárásról rendelkezett, és a nyilvános értékesítésre történő felajánlást visszavonta.

A BILK alapítója és főrészvényese Wáberer György, a társaság fő tevékenysége saját tulajdonú és bérelt ingatlan bérbeadása, üzemeltetése, valamint ingatlanok adásvétele, ingatlankezelés, építményüzemeltetés és vagyonkezelés. A cég egy logisztikai parkot üzemeltet Budapest határában, a 23. kerületben, amelyet 15 évvel ezelőtt kezdtek fejleszteni zöldmezős beruházásként, mára pedig Wáberer szerint az ország egyik legnagyobb logisztikai parkjának számít – írja az Index.Forrás: http://hvg.hu/kkv/20180706_Megbukott_a_tozsden_Waberer_cege#rss

hvg.hu

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn