Szexuálisan zaklatta és félholtra szurkálta áldozatát a szomáliai migráns

 

A nő maradandó sérüléseket szerzett. Támadóját bíróság elé állították.

A 32 éves elkövetőt, a Szomáliából származó Sabir Sharife-ot hétfőn állították bíróság elé. Az ügyészség hátborzongatónak minősítette azt, ahogy a férfi még tavaly áprilisban rátámadt áldozatára, egy 27 esztendős nőre. 

Az áldozat ismerőseivel látogatott meg egy kocsmát, a nő azonban rossz buszra szállt fel, és egy olyan hostelnél szállt le, ahol a szomáliai is lakott. A migráns azonnal kiszúrta magának a nőt, és otthonáig követte.

Az elkövető, Sabir Sharife.

A szomáliai férfi megragadta a nőt nadrágjánál fogva, elővette fogazott kését, és szexuálisan zaklatta őt. Többször is megszúrta a szerencsétlen nőt az arcán, nyakán, mellkasán és karján is. A nő segélykiáltásaira helybéli járókelők figyeltek fel, nekik köszönhetően menekült meg csodával határos módon. A vérveszteségtől nem sokkal a támadás után elájult.

A bírósági dokumentumok jelentése szerint a nő kézfeje kis híján leszakadt az önvédelem következtében, arcán pedig maradandó sérüléseket szenvedett – nem is beszélve a mentális megrázkódtatásról.

A szomáliai migráns már korábban is ismert volt a hatóságok számára: egyszer például feljelentette egy édesanya, amiért a férfi önkielégítést végzett miközben a nőt bámulta, de a férfi a brutális késelés idején is próbaidőn volt. Ezt azért kapta, mert halálosan megfenyegette saját édesanyját, amiért az nem volt hajlandó pénzt kölcsönadni neki.

A több mint tíz éve az Egyesült Királyságban tartózkodó férfit bár életfogytiglanra ítélték, ám ez a brit büntetőtörvénykönyv szerint azt jelenti, hogy legkorábban 13 évnyi büntetés letöltése után szabadulhat. Tartózkodási engedélyét valószínűleg nem fogja érinteni a büntetés.

 


Forrás: https://888.hu/article-szexualisan-zaklatta-es-felholtra-szurkalta-aldozatat-a-szomaliai-migrans

888.hu

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn