Marokkói bandák gyilkolásznak Milánóban

 

Egy ember meghalt, többen pedig megsérültek abban a támadásban, amelyet egy észak-afrikai migránsokból álló banda követett el a hétvégén Milánóban. A marokkói férfiak mobiltelefonokat raboltak az észak-olasz város központi pályaudvaránál. Négy áldozatukat megkéselték, egyikük a kórházban belehalt sérüléseibe.

Újabb bevándorlási hullám indult el a Földközi-tengeren keresztül Olaszország felé, az év első három és fél hónapjában összesen 8000 bevándorló érkezett az országba – írja a Híradó.

Amióta az elmúlt két évben több mint 300 ezer illegális bevándorló jutott a Földközi-tengeren keresztül Olaszországba, drasztikusan romlott a közbiztonság, ami miatt érezhetően nagy a feszültség az olaszok körében.

Az Il Giornale számolt be arról, hogy két marokkói bevándorló a múlt héten a késő esti órákban több embert is kifosztott, a támadás során áldozataikat megkéselték. A sérültek között van egy perui fiatalember és egy angol egyetemista lány is.

 
Fotó: AFP
Ők még szerencsések voltak, ugyanis egy hajléktalan férfit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. Negyedik áldozatuk a kórházban életét vesztette.

A bevándorlásellenes párt, a Liga egyik helyi politikusa szerint súlyos problémákat okoz a migránsbűnözés. Elmondása szerint a város kicsúszott a hatóságok ellenőrzése alól, a közbiztonság katasztrofális.

Az olaszok nagy része súlyos gondnak tartja az illegális migrációt.
 


Forrás: https://888.hu/article-marokkoi-bandak-gyilkolasznak-milanoban-

888.hu

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn