Elszabadult a egy csuklós busz Pozsonyban - videó

Egy elszabadult busz ámokfutásával indult a nap a szlovák főváros pozsonyhidegkúti (Dúbravka) városrészében, ahol a 83-as csuklós busz előbb megrongált több parkoló kocsit, majd több útjelző táblát és padot is letarolt, amíg meg nem állították a több száz méterre lévő park fái - számolt be a Markíza kereskedelmi televízió.

A buszsofőr a reggeli csúcsforgalomban műszaki hiba miatt leszállíttatta az utasokat, majd maga is leszállt, hogy ellenőrizze az akkumulátort.

A 83-as, vészvillogós piros csuklós busz ebben a pillanatban teljesen üresen elindult, és több mint 300 méteren meg sem állt, egészen egy parkig, ahol fáknak csapódott.

Az elszabadult buszt végül egy közeli parkban a fák állították megForrás: Polícia SR

 Az elszabadult busz szemtanúk szerint megrongált két parkoló kocsit, majd miután felhajtott a járdára, letarolt több útjelző táblát és padot is, és csak az onnan több száz méterre lévő parkban lévő fák tudták "útját állni".

A szlovák Markíza tévé hírportálján, a noviny.sk-n közzétett videón, amit egy járókelő készített telefonjával, az látszik, hogy hogyan próbálja a kétségbeesett sofőr utolérni hasztalan az "ámokfutó buszt".

Csodával hatalmas módon személyi sérülés nem történt reggel Pozsonyban, így a szlovák rendőrség nem is indított eljárást.  Forrás: http://www.origo.hu/nagyvilag/20180504-elszabadult-egy-muszaki-hibas-autobusz-pozsonyban.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn