Egy fiatal magyarnő feldarabolt holttestét találták meg a Fertő-tóban

Sikerült megállapítani annak a nőnek a személyazonosságát, akinek a feldarabolt holttestét áprilisban találták meg a Fertő-tóban Rusztnál - írja a Kisalföld.hu.

Az eisenstadti ügyészség tájékoztatása szerint a brutális gyilkosság áldozata egy 1988-as születésű, magyar nő volt. A gyilkosság elkövetését már korábban beismerte egy 63 éves bécsi férfi, Alfred U.

Az osztrák rendőrség szerint a gyilkos csupán a nő keresztnevét ismerte, amely a médiában megjelent információk szerit Beáta volt.

A fiatal nő testének darabjait keresik a Fertő-tóban.Forrás: AFP

Korábban még olyan információk jelentek meg, miszerint a tóban talált holttest egy Bécsben tevékenykedő szlovákiai prostituált - írja a Krone.at.

A gyilkos ügyvédje szerint a férfi pánikba esett, és megfojtotta áldozatát. Az eddigi vizsgálatok szerint a férfi még aznap saját bécsi otthonában ölte meg az áldozatát, és a fürdőkádban darabolta fel, a testrészeket pedig egyesével vitte ki a Fertő-tóhoz.

Továbbra is kérdés, hogy a korábban erőszakos bűncselekmények miatt jogerősen elítélt férfi miért került idő előtt szabadlábra.Forrás: http://www.origo.hu/itthon/20180507-egy-magyarno-feldarabolt-holttestet-talaltak-meg-a-fertotoban.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn