Kiütötte egy méretes pulyka a családi autó egyik utasát

Ezentúl valószínűleg másképp gondol majd a hálaadási vacsorára az az amerikai család, akik egy nem mindennapi balesetet szenvedtek.

Az eset az amerikai Missouri államban történt, amikor is Vicki Wood egy vadpulykával ütközött. A kocsiban vele utazott a fia, Dustin és a fiú barátnője is - írja a Fox News.

A közel 10 kilós szárnyas szétzúzta a szélvédőt, és az utastérben landolt.

A fiatal lányt szó szerint kiütötte a pulykaForrás: Facebook

Anyukám vezetett, mikor észrevette, hogy valami repül a baloldalon. Azt hitte, hogy egy sólyom. A következő pillanatban pedig mintha csak egy puska dördült volna el, a szélvédőt áttörte - nyilatkozta Dustin az egyik helyi lapnak.

A két nő egy közeli kórházba sietett, mivel több vágás is volt a testükön a mindenfelé repkedő üvegdarabok miatt. A fiú barátnőjét szó szerint kiütötte a nekicsapódó pulyka.

Miután nekünk ütközött, üveget köpködtem - mondta az anya, aki az autót vezette. Az volt a szerencse, hogy a fiam barátnője épp a telefonjára pillantott, mikor berepült az állat. Ugyanis az ő oldalán zuhant be, és ha felnéz nagyobb baja is eshetett volna - tette hozzá Vicki Wood.

A fiatal lány kisebb sérülésekkel ünnepelhette meg a születésnapját pár nap múlvaForrás: Facebook

Dustin barátnője pár öltéssel megúszta a vad pulykával történt ütközést, de azt mondta, lehet, hogy nem fog több pulykát enni hálaadás ünnepén, annak ellenére, hogy ez komoly hagyomány.

A barátja térdkalácsába pár üvegszilánk fúródott, de ennyivel megúszta az esetet. A pulyka nem élte túl az ütközést.Forrás: http://www.origo.hu/nagyvilag/20180509-meretes-pulyka-csapodott-be-egy-csalad-autojaba.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn