Megöltek egy lengyel és egy német biciklist Mexikóban

Először balesetnek tűnt, ám most kiderült, hogy gyilkosság áldozata lett Mexikóban egy német és egy lengyel kerékpáros - közölte a mexikói ügyészség.

A lengyel férfi halálát a fejét ért nagy erejű ütés okozta, de hogy pontosan milyen eszköztől, nem tudni. A halottkémek először arra gondoltak, hogy végzetes bukása okozta halálát.

A német férfival lőfegyver végzett. A lövedék áthatolt koponyáján, bár először az ő fejsérülését is balesetnek gondolta a hatóság. Az ügyészség közlése szerint semmi esély sincs arra, hogy a hatóság megtalálja a lövedéket, mivel áldozataikkal gyilkosuk, vagy gyilkosaik nem ott végeztek, ahol a holttestekre április végén rábukkantak.

A két férfi akkor már vagy egy hete halott volt, tetemük oszlásnak indult, ami ugyancsak nehezítette a boncnokok dolgát annak kiderítésében, hogy mi okozta a kerékpárosok halálát. A két áldozat nagy valószínűséggel Holger Franz Hagenbusch és Krzysztof Chmielewski, mivel ők szerepelnek az eltűntek listáján. Ugyanakkor biztos azonosításuk végett a hatóságok DNS-vizsgálatba kezdtek. A rendőrség feltevése szerint rablógyilkosság történhetett.Forrás: http://www.origo.hu/nagyvilag/20180512-megoltek-egy-lengyel-es-egy-nemet-kerekparost-mexikoban.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn