Horror: kóstolót adhatott szomszédainak grillezett szeretőjéből a sorozatgyilkos nő

Kelly Cochran 65 évet kapott / Fotó: Lake County Sheriff’s Office

Kelly Cochran 65 évet kapott / Fotó: Lake County Sheriff’s Office
 

Hobart – Már tíz személy megölésével gyanúsítják a 34 éves amerikai „kannibált”.

Egyelőre két férfi meggyilkolása miatt tölti 65 éves börtönbüntetését Kelly Cochran (34), de sorra szivárognak ki a vérfagyasztó részletek a kegyetlenségeiről. A New York Post értesülése szerint az Indiana állambeli nő hozzátartozói arról tájékoztatták a rendőrséget, hogy Cochran valószínűleg a szeretője, Chris Regan húsából grillezett, amiből a szomszédoknak is adott kóstolót. A bárányok hallgatnak című horrorkrimibe illő jelenet négy éve történt, de a férfi eltűnésének ügyét akkor felderítetlenül zárták le.

Két évvel később azonban drogtúladagolásban elhunyt Kelly Cochran férje, Jason Cochran, a halottkém pedig olyan nyomokra bukkant a holttesten, ami alapján feltételezhető, hogy párnával fojtották meg a férfit. Az özvegy ekkor került rács mögé.

Kelly Cochran elismerte a gyilkosságot, de az Indy Star értesülése alapján erre néhai férje bujtotta fel. Chris Regan állítólag a közös szexpartnerük volt, és korábban megfogadták egymásnak, hogy minden közös szeretővel végeznek. Kelly Cochran azt sem tagadja, még vannak eltemetett áldozatai(k), és a családjának is ez a meggyőződése. Összesen tíz gyilkossággal vádolják, s a vizsgálat, illetve a holttestek utáni kutatás még zajlik.Forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/szomszedainak-kostolot-adott-grillezett-szeretojebol-sorozatgyilkos-no/fzj1ccg

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn