Egy AIDS-es pakisztáni taxisofőr hat utasát erőszakolta meg Svájcban

A nemierőszak-sorozat 2010 és 2016 között történt Luzernben. A migráns sofőr fiatal lányokra vadászott, akik bulikból akartak hazamenni. Az ügyészség szerint az AIDS-es pakisztáni férfi tudatosan fertőzte meg őket a halálos vírussal. 

A 45 éves N. K. monogramú taxisofőr legutóbb 2016. március 26-én erőszakolt meg egy 18 éves ausztrál cserediákot – írja a blick.ch című svájci lap.

Luzerner Staatsanwaltschaft ist sich sicher: Taxifahrer N.K.* vergewaltigt 18-Jährige auf Rücksitz https://t.co/Rt2NMU9fSWpic.twitter.com/X2kp57xi92

— Blick (@Blickch) 2018. május 29.

Mia - akinek a nevét megváltoztatták az újságírók személyiségi jogokra hivatkozva − bulizott a barátaival és ittasan, éjjel 3:30 körül egy taxit hívott.

Miután beült,a pakisztáni taxisofőr nem vitte haza, hanem megállt egy kis utcában, majd 20 percen át erőszakolta a lányt.A diák megpróbált ellenállni, de nem sikerült neki. Csak az erőszak után tudott elmenekülni, egyből a rendőrségre ment.

A migránst később elfogták és bíróság elé állították.

Az ügy azonban nagyon elhúzódott, mert kiderült, hogy a pakisztáni taxisofőr 2010 és 2016 között még megerőszakolt öt másik 17 és 25 év közötti nőt is.A hatóságok szerint ráadásul tisztában volt vele, hogy AIDS-es, így szándékosan fertőzte meg HIV vírussal a fiatal lányokat.Az ügyészség emberrablás és nemi erőszak miatt 7 év letöltendő börtönbüntetést kér a migránsra, ezt követően 5 évig eltiltaná a vezetéstől is.Forrás: http://www.origo.hu/nagyvilag/20180601-egy-aidses-pakisztani-migrans-taxis-hat-utasat-fertozte-meg.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn