?>

14 évet kapott egy migráns, mert megerőszakolt egy walesi lányt

Egy migráns a 18. születésnapján erőszakolta meg a fiatal lányt, aki azóta is szenved ettől, még aludni sem tud miatta. Az egyiptomi bevándorló Írországba menekült, de ott elfogták és kiadták a brit hatóságoknak.

A nemi erőszak még 2015 januárjában történt. Cardiffban egy lány a 18. születésnapján ünnepelte a barátaival.

Éjjel, ittasan indult haza egy klubból, amikor összetalálkozott a 39 éves Mohamed Amin-nal - írja a Daily Mail.

Mohamed AminForrás: South Wales Police

A lány leejtette a telefonját, a migráns úgy tett, mintha segítene neki megkeresni, majd miután megtalálták, egy taxit hívott és oda betette.

Ezt követően kiszálltak Mohamed lakásánál, ahol a migráns megerőszakolta a walesi lányt.A nőkönyörgött a bevándorlónak, hogy ne bántsa, de nem járt sikerrel.

Az erőszak után hívta a rendőrséget.

A migránst csak később sikerült elfogni, mert Írországba menekült, az ír hatóságok viszont kiadták a briteknek, így megkezdődhetett a bírósági eljárás.

A végleges ítéletet most hirdették ki, Mohamed Amin 14 év letöltendő börtönbüntetést kapott, miután szabadul, ki lesz toloncolva Egyiptomba.Az áldozat még azóta is az erőszak hatása alatt van, nem tud aludni éjjel és úgy érzi, hogy soha többé nem lehet normális élete.Forrás: http://www.origo.hu/nagyvilag/20180605-14-evet-kapott-az-egyiptomi-migrans.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn