?>

Kövekkel támadtak a rendőrökre az egymást késelő migránsok

A Felső-bajorországi Waldkraiburgban lévő migránsközpontban  egymást késelték a migránsok. 150 rendőr sem tudott rendet rakni. Az ott lévő migránsok kövekkel támadtak rájuk.

A német Die Welt számolt be ma délután arról, hogy tegnap 150 rendőrnek kellett kiszállnia a németországi Felső-Bajorországban lévő Waldkraiburgban lévő menekültotthonhoz azután, hogy az ottani migránsok késsel támadtak egymásra és öten meg sérültek. Egy ember súlyosan.

A migránsok hűtőszekrényeket és székeket is kidobáltak az ablakon.

Szerdán délelőtt 11-kor a menedékotthon vezetése közölte, a szobákba illegálisan bevitt hűtőszekrényeket el kell távolítani.

Az egyik engedelmeskedni nem akaró migránssal közölték, egy másik menedékotthonba viszik. Ekkor tört ki a lázongás.

Százötven rendőrt kellett kihívni, akiket kövekkel dobáltak a migránsok. Először úgy nézett ki, a helyzet lecsillapodik, de estére drámaian felpaprikázódott a helyzet. Egy migráns kést rántva nekiment egy 29 éves társának. A súlyosan sérültet helikopterrel kellett kórházba szállítani.

A mühldorfi bűnügyi rendőrség a traunsteini ügyészség útmutatása alapján vizsgálatot indított. Egy esetben emberölés kísérletének bűntette miatt.Forrás: http://www.origo.hu/nagyvilag/20180608-migransok-menedekotthon-bajororszag-tamadas.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn