Egyre többen vannak a britek, és nem azért, mert annyit szülnének

A legfrissebb, 2017-es népszámlálási adatok szerint Nagy-Britannia lakossága meghaladta a 66 millió főt.

Ez örömhír is lehetne, azonban ez nem amiatt történt, mert egyre több brit gyerek született volna, hanem mert számolatlanul érkeztek hozzájuk az utóbbi években a bevándorlók. 

 
Fotó: AFP

A szakértők szerint a második világháború után közvetlen jelentkező babyboom óta nem látott mértékben nő a lakosság, 2017 közepéig 392 ezer fővel gyarapodott az ország. 

Mindenképp rekordnak számít ez a 66 milliós adat"

– mondta Andrew Green, a MigrationWatch vezetője, majd hozzátette, hogy egy nagyobb város, mint Newcastle vagy Cardiff lakosságával többen vannak már a szigetországban. 

Nem csak ez a baj

Nemcsak emiatt van bajban jelenleg Nagy-Britannia. Az utóbbi időkben, elsősorban a fővárosban, Londonban szabadult el teljesen az erőszakhullám, amit eddig úgy tűnik, senki nem tud megállítani. 

 
Fotó: AFP
Rengetegen felháborodtak azon, mikor kiderült, hogy a nagyváros már veszélyesebb, mint New York, hiszen idén először sikerült több bűncselekményt regisztrálni, mint a bűn városában. 

Ekkor többen is felszólították Sadiq Khant, a pakisztáni származású főpolgármestert, hogy mondjon le pozíciójáról, ő azonban nem lát semmi kivetnivalót abban, hogy szinte naponta történnek brutális gyilkosságok az utcákon, ahol már a bandák lassan átveszik az irányítást. 

 


Forrás: https://888.hu/article-egyre-tobben-vannak-a-britek-es-nem-azert-mert-annyit-szulnenek

888.hu

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn