Több százezren tiltakoztak a migránsok ellen

Körülbelül 520 ezer dél-koreai állampolgár nyújtott be kérelmet a kormánynak a menekültbarát politikájukkal szemben- írja a Voice of Europe.

„A dél-koreai szigeten, Jejuban az elmúlt hetekben bevezettek egy új programot, ami lehetővé tette, hogy 186 országból idegenforgalmi vízum nélkül érkezzenek a menekültek hozzánk" – mondta egy helyi utazási ügynökség tulajdonosa, Hank Kim. Hozzátette:

Tudjuk, hogy mi történik Európában, különösen Németországban és Franciaországban a bevándorlás miatt, amit mi nem akarunk. A helyiek különösen a bevándorlók gazdasági kizsákmányolás miatt aggódnak.

Dél-Koreában több százezren tüntettekForrás: Global Times

Egy tiltakozás is volt Szöul városában, amin több százezer embert vett részt annak érdekében, hogy a kormány elsősorban a koreai állampolgárok érdekeit vegye figyelembe. Az utazási iroda tulajdonosa kiemelte: a bevándorlók vallása miatt mi is aggódunk, mivel tudjuk, hogy nagy családjuk van, a saját kultúrájukat hozzák, és nem kívánnak alkalmazkodni a mi kultúránkhoz.Forrás: http://www.origo.hu/nagyvilag/20180704-delkorea-menekultek-demonstracio.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn