?>

Kiállnak volt osztálytársnői és évfolyamtársnői Kavanaugh mellett

Brett Kavanaugh főbírójelölt mellett hirdetésekben állnak ki olyan nők, akikkel korábban egy iskolába járt.

 

Miközben tovább folyik a hiszti Brett Kavanaugh ellen a liberális médiában, sokan kiállnak a főbírójelölt mellett. Kavanaugh hatvan korábbi évfolyamtársa és osztálytársa még a múlthéten írt levelet az Amerikai Szenátusnak, hogy hagyják békén a jelöltet, és azóta is tévéhirdetésekben állnak ki mellette.

A hirdetések mellett a Fox News csatornán hétfőn újra leadták azt a riportot, ami a Kavanaugh elleni hisztériát Soros Györgyhöz köti. A műsorban hangsúlyozták, hogy Soros és a Nyílt Társadalom Alapítvány jelentős összegeket adományozott több civil szervezetnek, köztük a Nők Menete nevű csoportnak, amely Kavanaugh elleni akciókat is szervez.

Soros keze is benne van a legújabb MeToo-botrányban

Soros György szerepéről az ügyben korábban mi is beszámoltunk: Debra Katz, az egyik vádló ügyvédje például egy olyan – magát civilnek mondó – szervezet alelnöke, amely a Soros György által finanszírozott szervezetek egyikének támogatását élvezi

Az ügy már régóta húzódik, nem csoda, hogy Donald Trump amerikai elnök is arról beszélt hétfőn, hogy gyors, de átfogó vizsgálatot szeretne.

Trump ismét határozottan kiállt jelöltje mellett, és hangsúlyozta, hogy a Fehér Ház semmiféleképpen nem kívánja befolyásolni a FBI vizsgálatát. Hozzátette: a vizsgálat céljairól és esetleges korlátozásairól a szenátus dönt majd.

Az elnök azonban világossá tette, hogy őt nem zavarná, ha az FBI meghallgatná a harmadik nőt is, Julie Swetnicket, aki azzal állt elő, hogy Brett Kavanaugh jelen volt egy csoportosan elkövetett nemi erőszaknál is.

Az FBI-nak bárkit meg kell kérdeznie, akit akar, észszerű keretek között"

– mondta.

Közben Mitch McConnell, a szenátus republikánus többségének vezetője váratlanul bejelentette: a szenátusban még a héten voksolnak Brett Kavanaugh jelöltségéről, mert - mint mondta - a halasztgatás és az obstrukció ideje lejárt. A frakcióvezető a demokrata párti politikusokat okolta a kialakult helyzetért.

 


Forrás: https://888.hu/article-kiallnak-volt-osztalytarsnoi-es-evfolyamtarsnoi-kavanaugh-mellett

888.hu

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn