?>

Hidegvérrel levágta felesége kezeit, mert azt hitte, a nő megcsalja őt

A 27 éves orosz Dmitrij Grachyov arra gyanakodott, hogy felesége megcsalja őt, ezért tavaly decemberben beültette a fiatal nőt kocsijába, és elvitte egy erdőbe. Ott megkötözte, letérdeltette, majd levágta a nő mindkét kezét.

A nő elmondása alapján férje végig higgadt volt, ő pedig leírhatatlan fájdalmat érzett. Azt mondja, csoda, hogy nem ájult el. A bal kezét orvosok varrták vissza, a jobbot pedig egy robotprotézissel helyettesítették. A fiatal nőt most hősként tisztelik Oroszországban -  írja a Metro

 A férfit elfogták és bíróság elé állították. Az egyik tárgyaláson azt állította, hogy ő szerető apa volt, de amikor arra gyanakodott, hogy a felesége hűtlen volt hozzá, nem tudott másra gondolni. 

Ezen a héten a bíróság megállapította, hogy a férfi mentálisan ép volt, amikor levágta felesége kezeit. A bíróság 10 év börtönre ítélte Grachyovot és eltiltották a gyerekeitől. 

 Forrás: http://www.origo.hu/nagyvilag/20181001-a-27-eves-orosz-dmitrij-grachyov-arra-gyanakodott-hogy-felesege-megcsalja-ot-ezert-tavaly.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn