?>

Tiltakozott a migránserőszak ellen, lenácizták, megrongálták a házát

Egy versmondó versenyt rendeztek a Rajna-vidéki Speyer városában Németországban, ahol egy 14 éves lány, Ida-Marie Müller kritikát mert megfogalmazni a „Willkommenskultur”-ral és az erőszakoskodó migránsokkal kapcsolatban.

A tinédzser lány nemcsak a legnagyobb tapsot kapta, hanem a versenyt is megnyerte volna, ha a baloldali szervezők nem tiltották volna ki a versenyről, illetve a díjátadó ceremóniáról – írja a Voice of Europe.

Az „abszolút kiegyensúlyozott és szabad német média” természetesen lerasszistázta és lenácizta a lányt, amiért a nők elleni támadásokról mert beszélni vers formájában. A lányt apja is védelmébe vette, aki az Alternatíva Németországért (AfD) egyik politikusa. A szabad véleménynyilvánítás hozadékaként otthonukat megrongálták.

Ahogy a cikkben is olvasható, a toleranciát hirdető baloldal nem ismeri a tolerancia jelentését, helyette az egyik városi tisztségviselő „lelki gyújtogatással és a félelmek táplálásával” vádolta meg a versmondó fiatal lányt. A polgármesterasszonyt sem hatotta meg, hogy a felvétel alapján valóban sokan nyilvánították ki tetszésüket, szerinte a lány az AfD véleményének propagálására használta a versenyt. A Facebook az AfD egyik politikusát is letiltotta, amiért posztolta a videót a saját oldalán. 

De ez még nem volt elég: a házuk falára „Nazi” és „F*ck AfD” feliratot fújtak. A meglehetős túlsúlyban lévő német liberális média mellett a brit közszolgálati BBC is lerasszistázta a lányt a versével együtt a szólás- és véleményszabadság legnagyobb dicsőségére. 

A cikkíró azzal fejezi be, hogy nagyon aggasztó, ha egy tizenéves lányt és családját azért félemlítik meg Németországban, mert kritikát fogalmazott meg az erőszaktevő menekültekkel szemben.  Forrás: http://www.origo.hu/nagyvilag/20181008-verset-irt-a-migranseroszakrpl-lenaciztak.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn