Négy nemi erőszak történt egy hétvége alatt Svédországban

Egyre súlyosabb a helyzet Svédországban, egy hétvége alatt négy nemi erőszakot jelentettek a rendőrségnek – írja a Voice of Europe.

A négy nemi erőszak közül egy Värmlandben történt, a három másik pedig Karlstadban egy éjszakai szórakozóhelyen, illetve annak közelében. Az egyik erőszakkal kapcsolatban, ami a szórakozóhelyen kívül történt, a rendőrség tanúkat keres és kiadták az áldozat személyleírását.

Az áldozatot ugyanis nem találják.

A fiatal nő egy halloween-party-n vett részt a város egyik szórakozóhelyén és amikor elindult haza, egy férfi követni kezdte. A gyanúsított ajánlatot tett a lánynak, aki ezeket visszautasította, de a férfi ezt nem fogadta el. A lány megpróbált egy lépcsőházba bemenekülni, de a férfi elkapta, megerőszakolta, majd elmenekült.

Forrás: Thinkstock

A rendőrség most részletes személyleírást tett közzé a nőről, ugyanis őt sem találják.
A rendőrség szerint a férfi először csak messziről követhette az áldozatot, majd olyan közel ment hozzá, hogy esetleg úgy tűnhetett, hogy együtt vannak. Az elkövető személyleírását azonban nem tették közzé.

Szeretnénk felvenni a kapcsolatot azokkal a szemtanúkkal, akik látták a lányt, hátha tudnak a férfiről is személyleírást adni– írják.

Ugyanezen az estén még két nőt erőszakoltak meg a szórakozóhelyen.Forrás: http://www.origo.hu/nagyvilag/20181101-nemieroszak-svedorszag-migrans.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn