Összecsaptak a migránsok a rendőrökkel Lyonban – videó

A bukott szocialista miniszterből lett bevándorláspárti államfő, Emmanuel Macron és levitézlett belügyminisztere, a baloldali Gérard Collomb semmit sem tettek a közbiztonság javításáért. Ennek meg is van az eredménye.

Az alábbihoz hasonló utcai csatajelenetekkel szembesül majd Gérard Collomb bukott szocialista belügyminiszter is, aki Lyon polgármesteri székére pályázik jövőre, annak ellenére, hogy városvezetőként egyszer már kudarcot vallott.

ALERTE - La situation n'est pas contrôler par la #police à #Lyon, avec de nouveaux débordements signalés à l'instant rue de la République, dans le centre-ville. Les #CRS semblent impuissants face aux voyous toujours + nombreux. #Halloween18#Purgepic.twitter.com/D3D9cUNLSl

— La Plume Libre (@LPLdirect) 2018. október 31.

A bukott miniszter már most is szakértőként dolgozik a jelenlegi, szintén szocialista polgármester, Georges Képénékian mellett.

Utóbbi, akárcsak Collomb, a francia szocialisták csúfondáros bukását követően átálltak a Juncker-Soros tervet végrehajtó, nemzetállam-ellenes, internacionalista, Emmanuel Macron táborába.Collomb azonban már onnan is továbbállt, többek között azért, mert a közbiztonság javítása érdekében, a Franciaországon végigsöprő migránserőszak-hullám ellen semmilyen segítséget nem kapott Macrontól.

Igaz az is, hogy megoldási javaslata sem volt.Forrás: http://www.origo.hu/nagyvilag/20181101-osszecsaptak-a-migransok-a-rendorokkel-lyonban.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn