Megszólalt a brazil futballista gyilkosa

A brazil rendőrség három embert tartoztatott le a 27 éves Daniel Correa halálának ügyében. A futballistát brutálisan összeverték, megkínozták és a nemi szervét is levágták mielőtt megölték.

 

A Parana megyei rendőrség Edison Brittes Jr. nevű üzletembert, a feleségét és a lányát vette őrizetbe. A gyilkosságot Brittes elismerte, de azt vallotta, azért ölte meg a futballistát, mert meg akarta erőszakolni a feleségét. Állítását a lánya is alátámasztotta.

Mindketten egybehangzóan állítják, sikoltozásra lettek figyelmesek, majd a hálószobába belépve azt látták, hogy a futballista éppen szexuális aktusra akarja kényszeríteni az asszonyt. Rendőrség még vizsgálja milyen szerepe volt a két nőnek a gyilkosságban, ugyanakkor továbbra sem világos, miért kellett megkínozni Correát.

A nyomozás eddigi adatai szerint Correa éppen abban a bárban szórakozott, ahol Brittes lánya a 18. születésnapját ünnepelte. Hatalmas ünneplés volt, hiszen közel 300 ember vett részt ezen. A buli után többen Brittes-család házában folytatták a szórakozást, közte a futballista is.

GettyImages-616047910
Fotó: MB Media

Itt történhetett az erőszak, amit még bizonyítani kell. A rendőrség az után is nyomoz, hogy kik vehettek részt még a futballista megverésében, illetve volt-e olyan, aki segédkezett a gyilkosságban.

A rendőrség szerint legalább 11 ember tartózkodhatott a házban az bűncselekmény idejében, közülük az egyik tanú már megszólalt és azt állította, hogy Correa alsóneműben és egy pólóban tartózkodott a gyanúsított hálószobájában.

Közben Brittes megmutatta, hogyan szállította el az addigra már eszméletlenre vert Correát arra a helyszínre, ahol később megtalálták a holtestét. Az üzletember elmondta még, amikor meglátta a futballistát a feleségével erőszakoskodni, teljesen elveszítette a józan ítélőképességét.

Brittes ugyanakkor határozottan cáfolta, hogy volt társa a gyilkosságban, egyedül követte el a bűncselekményt, azt is hozzátette, hiába próbálták megállítani, akkor már késő volt. A gyilkosságnál használt kést még keresi a rendőrség.

 


Forrás: https://index.hu/sport/futball/2018/11/02/megszolalt_a_brazil_futballista_gyilkosa/

Sportgéza

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn