Így pusztítottak a szicíliai áradások

Helyi tűzoltók közlése szerint tíz ember meghalt a szicíliai Palermo térségét sújtó áradásokban, köztük egy család kilenc tagja.

 

További két embert egyelőre eltűntként tartanak számon. A család háza Castedaccia faluban, egy patak partján fekszik, amely megáradt, és elöntötte a házat. Az odaveszett családtagok között egy egyéves, egy három és egy 15 éves gyerek is van.

 
Fotó: AFP

A család három tagja ki tudott menekülni az épületből az emelkedő víz elől - jelentette az Agi olasz hírügynökség.

 
Fotó: AFP

A tizedik áldozat egy autószerviz tulajdonosa, aki autójával a szervizhez sietett, mert egy alkalmazottja értesítette, hogy a víz csapdájába esett. A tulajdonost azonban menet közben autójával együtt elsodorta az ár. Volt egy utasa is, akit egyelőre nem találnak.

 
Fotó: AFP

Emellett eltűntként tartanak nyilván Corleone város környékén egy orvost is, aki az áradás miatt az úton hagyta az autóját, és gyalog próbált meg menekülni. 

 
Fotó: AFP

Mint ismert, Olaszországot október vége óta heves esőzések és áradások sújtják. A szicíliai áradásokban életét vesztett tíz emberrel együtt legalább 27-re emelkedett a mostoha időjárás halálos áldozatainak száma Olaszországban.

 
Fotó: AFP
 


Forrás: https://888.hu/article-igy-pusztitottak-a-sziciliai-aradasok

888.hu

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn