Ez a drog lezabálja a húst a csontokról

Súlyos, nyílt sebekkel került egy brit nő kórházba, miután kipróbálta a Krokodil nevű drogot, amelyet az egyik legpusztítóbb kábítószernek tartanak – írja a The Sun.

Egy húsevő drog terjedt el Nagy-Britanniában, amitől a bőr elrohad és pikkelyszerű lesz. A Krokodil, más néven kannibál kábítószer olyan házi készítésű hallucinogén narkotikum, ami tízszer erősebb a heroinnál, ellenben lényegesen olcsóbb is.

A Krokodil már hatalmas pusztítást végzett Kolumbiában, Oroszországban és Ukrajnában is. 2016-ban a leghalálosabb drognak nevezték.

Most egy brit nő azt állítja, azért nem tudott megjelenni egy bírósági meghallgatáson, mert a kábítószer nyílt sebeket okozott a testén, ami miatt kórházban kezelik. A gloucester-i rendőrség eddig nem nyilatkozott arról, mennyire terjedt el a régióban a Krokodil.

Az intravénás drog miatt ugyanis a vérerek szétszakadnak, a bőr pedig elkezd rohadni a szúrás környékén.

Sergey Agalakov kábítószer-szakértő és pszichológus szerint a drog az embert zombivá teszi, hiszen a teste elrohad, az avas szagát pedig több méterről is lehet érezni.Forrás: http://www.origo.hu/nagyvilag/20181105-megerkezett-a-krokodil-nevu-drog-nagybritanniaba.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn