?>

Újabb nigériai maffia tagokat tartóztatott le az olasz rendőrség

Matteo Salvini belügyminiszter Twitter-oldalán tette közzé, hogy az olasz rendőrség újabb, feltételezhetően a nigériai maffiához tartozó tagokat tartóztatott le, ezúttal nyolc személyt. 

Az olasz rendőrség kedden, Torinóban tartóztatott le nyolc nigériai migránst, akik a korábbi letartóztatottakhoz hasonlóan szintén humanitárius célú tartózkodási engedéllyel lehetnek a dél-európai országban. 

Non solo, anche a Torino altri 15 mafiosi nigeriani sono stati fermati dalla Polizia, che poi ha ammanettato 8 spacciatori (titolari di permesso di soggiorno per motivi umanitari e clandestini) a Bolzano.

— Matteo Salvini (@matteosalvinimi) 2018. december 4.

 A rendőrség szerint a gyanúsítottak az olaszországi nigériai maffia tagjai lehetnek. Ahogy az olasz Ansa oldalán olvasható, Salvini méltatta az olasz rendőrséget, szerinte rendőreink a világ legjobbjai között vannak, ez az akció is ezt erősíti meg.Az elmúlt időszakban egyre több esetről számolt be az Origo is, mely szerint afrikai bevándorlókat tartóztatott le az olasz rendőrség erőszakos szexuális támadás vagy szervezett bűnőzés miatt. De arra is volt példa, hogy egy nigériai migráns úgy megütötte társát, hogy az kómába esett. Az olasz parlament az elmúlt napokban nagy többséggel fogadta el a migrációs-biztonsági törvénycsomagot, melynek célja a migránsbűnözés visszaszorítása, illetve az illegális bevándorlók gyorsabb kitoloncolásának lehetősége. Forrás: http://www.origo.hu/nagyvilag/20181204-ujabb-nigeriai-maffia-tagokat-tartoztatott-le-az-olasz-rendorseg.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn