?>

Folyóparton találták meg a halálra fagyott futballistát

Halálra fagyva találták meg Alekszej Lomakin holtesttét a moszkvai Gorodnya folyó partján december 3-án. Az orosz Lokomotiv FC 18 éves játékosa még november 30-án tűnt el, miután elment bulizni a barátaival.

Mostanra egyre több részlet derült ki, mi történt vele.

A fiatal futballista testét egy kutyáját sétáltató férfi találta meg. Lomakin alsó teste a vízben feküdt, kabátját pedig pár méterre tőle találták meg. Egyelőre nem tudni, hogy miért vette le a kabátját vagy hogyan került a vízbe, a testén pedig nem találtak semmilyen erőszakos cselekményre utaló nyomot.

Lomakint először nem tudták azonosítani, semmilyen dokumentumot nem találtak nála. Később kiderült, hogy a táskáját és az iratait egy taxiban felejtette, vélhetően azért, mert ittas volt. A futballista ugyanis az eltűnése éjszakáján szórakozni ment a barátaival, egyik barátja meg is erősítette, hogy Lomakin sok alkoholt fogyasztott. 

A halála körülményei egyelőre nem tisztázottak.

A hatóságok szerint vélhetően rosszul lett, elveszítette az eszméletét, majd halálra fagyott a mínusz 12-15 fokos hidegben.

 

FC Lokomotiv is saddened to report that Loko U21 player Alexey Lomakin has died in Moscow. The investigation is on.

We are shocked by the tragedy. FC Lokomotiv would like to express our deepest condolences to the family and friends of Alexey. pic.twitter.com/BHhokwtsOP

— FC Lokomotiv Moscow (@fclokomotiv_eng) 2018. december 3.

 

 Forrás: https://index.hu/sport/futball/2018/12/05/halal_oroszorszag_lokomotiv_fc_moszkva_alekszej_lomakin/

Sportgéza

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn