?>

Döbbenetes: ezért végzett hároméves kislányával a kétségbesett anya

Illusztráció: Northfoto

Illusztráció: Northfoto
 

Megfojtotta saját gyerekét egy anyuka, mert féltette az apától - magával is végezni akart, de ez már nem sikerült.

Claire Colebourn azért állt bíróság elé, mert saját kezűleg végzett hároméves kislányával. A 36 éves, biológiatanárként dolgozó nő azért szánta el magát erre a lépésre, mert szerinte a lány sokkal nagyobb biztonságban van a mennyben, mint az apja mellett lenne.

- Mindig azt mondtam, hogy nem fogok elfutni a törvény elől. Nagyon sok dolgon mentem keresztül, és a lányommal szeretnék lenni, de az emberek nem hagytak meghalni - mondta a nő a tárgyaláson

- Sokkal nagyobb biztonságban van a mennyben, mint az apja mellett lett volna. A lelke így békére lelhet, míg Michael nem hagyott nekünk békét. Megszakadt a szívem a kislányért, azt mondta, nem akar többet találkozni az apjával. A mai napig nagyon szeretem a kislányom, bármit megtennék érte, de akkor nem tudtam tisztán gondolkodni.

Claire a fürdővízbe fojtotta kislányát, majd magával is végezni akart. Egyszer egy nagy adag inzulint adott be magának, egyszer felakasztotta magát, egyszer pedig hasba szúrta magát egy késsel; mindhárom alkalommal megmentették. Ezután magától jelentkezett a rendőrségen, és mondta el, mi történt.

(Mirror)

 Forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/krimi/anya-harom-eves-kislany-gylkossag-vizbe-fojtotta-apa-eroszak/2zxp4bs

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn