?>

Pénzeső hullott egy amerikai autópályán

Atlantához közel, az autópályán kinyílt egy pénzszállítókocsi hátsó ajtaja, emiatt 175 ezer dollár terítette be az utat.

A leállósáv megtelt autósokkal, amikor Atlanta közelében kinyílt egy pénzszállító hátsó ajtaja. Az emberek a kocsijukból kiszállva próbáltak annyi pénzt begyűjteni az úttestről, amennyit csak tudtak.

Összességében 175 ezer dollár esett ki a szállítókocsiból a Dunwoody rendőrség szerint. Több videó is készült az esetről, ahol jól látszik, hogy hosszú sorokban állnak az autók az út mentén, az emberek pedig szorgosan gyűjtik a kihullott dollárokat.

A rendőrség arról kapott bejelentést, hogy legalább 15 autó áll az út szélén a forgalmas autópályán és az emberek pénzt szedegetnek fel az útról. A helyszínre kiérkező rendőröknek, valamint a pénzszállító sofőrjeinek már csak néhány száz dollárt sikerült visszaszerezniük.

$175,000 came out of an armored truck on an expressway in Georgia. Literally raining cash. pic.twitter.com/LKQd3V4xEr

— Barstool Sports (@barstoolsports) July 11, 2019

A rendőrség most a közösségi médiára feltöltött videókat ellenőrzi, hiszen akik megtartották a pénzt azok bűncselekményt követtek el. Azóta ketten már jelentkeztek a rendőrségen pénzzel, az egyikük 2100, míg a másik 500 dollárt vitt vissza. A rendőrség szóvívője elmondta, hogy akik visszaviszik a pénzt, azok ellen nem emelnek vádat.Forrás: https://www.origo.hu/gazdasag/20190711-penzeso-hullott-az-amerikai-autopalyan.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn