Itt az előzetes, amin még Quentin Tarantino is elbőgte magát

VENICE, ITALY - SEPTEMBER 11:  (L-R) Jury members Gabriele Salvatores, Quentin Tarantino, Luca Guadagnino and Ingeborga Dapkunaite during the Closing Ceremony of the 67th Venice International Film Festival at the Palazzo del Cinema on September 11, 2010 in Venice, Italy.  (Photo by Venturelli/WireImage)

Novemberben mutatja be az Amazon a Suspiriát, Dario Argento legendás horrorfilmjének újrafeldolgozását. A Luca Guadagnino által jegyzett filmről eddig is úgy tűnt, hogy nem áll be az unalmas, ötlettelen remake-ek sorába, de most még több okunk van izgulni. A rendező ugyanis elmondása szerint a horror előzetesét személyesen mutatta meg Quentin Tarantino-nak, akivel még a 2010-es Velencei Filmfesztiválon voltak együtt zsűritagok. Guadagnino szerint a legendás rendezőnek iszonyatosan tetszett, amit látott, túlcsordultak benne az érzelmek.

“Nagyon belelkesedett tőle. A végére elsírta magát, és megölelt.”

– nyilatkozta a rendező egy olasz lapnak. Az alábbi előzetesről van szó:

A balettos horrort mozikban valószínűleg sajnos majd nem lehet megnézni, csupán az Amazon filmkínálatában lesz elérhető november másodikától. Az elég impresszív színészgárdát Dakota Johnson (A közösségi háló, 21 Jump Street, A szürke ötven árnyalata) és Tilda Swinton (Orlando, Okja, Only lovers left alive) neve fémjelzi. A film zenéjét Thom Yorke szerezte, aki Jonny Greenwood után már a Radiohead második tagja, aki filmzene-szerzésre adta a fejét.

Kép: Tarantino és Guadagnino a 2010-es Velencei FIlmfesztiválon (Venturelli/WireImage)

 


Forrás: https://24.hu/kultura/2018/07/04/itt-az-elozetes-amin-meg-quentin-tarantino-is-elbogte-magat/

Hír 24

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn