?>

Kiderült: a rántott hús is lehet prémium

Palágyi Eszter rántott húsos burgonyasalátás szendvicse / Fotó: OMV

Palágyi Eszter rántott húsos burgonyasalátás szendvicse / Fotó: OMV
 

Aszalt szilvás pulykatekercs, bécsi perec, rántott karaj burgonyasalátával és pikáns körözött – december elejétől többek között ezekkel az alapanyagokkal találkozhatunk az OMV VIVA prémium szendvicskínálatában.

Palágyi Eszter, a Michelin-csillagos Costes étterem séfjének idei utolsó, negyedik kollekciójában egyaránt szerepelnek az újragondolt retró fogások és a közelgő ünnepek hangulatát idéző különlegességek. Vegetáriánus verzióként a kínálat része a spenótos cipó körözöttel és chilis sajttal, amelyet friss zöldpaprika, rukkola és paradicsom egészít ki.


Vegetáriánus verzió / Fotó: OMV
 

Mellette debütál az örök utazós kedvenc egy kis pikáns ízhatással: kovászolt kenyérbe kerül a klasszikus rántott karaj burgonyasalátával és kovászos uborkával.


Az aszalt szilvás pulykatekercses verzió a karácsony hangulatát idézi / Fotó: OMV
 

Adventi szenzációként szerepel a szezonális darabok között a bécsi perec kemencés sonkával, amelyet édeskés hagymalekvár, lágy krémsajt, dijoni mustár és jégsaláta ízesít, illetve az aszalt szilvás pulykatekercs zsemlés töltelékkel, rusztikus buciban, fodros salátával. Teljes értékű fogásként mind a négy típussal kiválthatjuk bármelyik főétkezést.


Adventi szenzációként szerepel a szezonális darabok között a bécsi perec / Fotó: OMV


Forrás: http://www.blikk.hu/eletmod/gasztro/kiderult-a-rantott-hus-is-lehet-premium/34g6vy9

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn