Nigériai migráns banda garázdálkodott egy olasz vonaton - fotó

A migránsok egy ellenőrre és egy rendőrre is rátámadtak, csak azért, mert elkérték a jegyüket. A rendőr súlyos sérüléseket szenvedett.

A verekedés akkor tört ki a milánói állomásról induló vonaton, amikor a kalauz elkérte az egyik migráns jegyét, de az nem tudott mit felmutatni - számolt be róla az olasz Vivi Milano. Hirtelen tíz másik migráns támadt a jegyellenőrre és a védelmére siető 40 éves rendőrre, aki súlyos sérüléseket szenvedett a dulakodás során.

#Lecco (Italie) : un policier grièvement blessé après avoir été tabassé par une horde de migrants nigérians dans un train https://t.co/eKNMraaA41pic.twitter.com/eQcgrLoYc2

— Fdesouche (@F_Desouche) 2018. május 7.

A bandának az egyik megállóban sikerült leugrania a vonatról, de a többi utas és a megvert rendőr pontos személyleírása alapján sikerült őket azonosítani. A kiérkező rendőrök végül elfogtak egy 24 és 25 éves nigériai migránst.

Kiderült, a bandának már többször is meggyűlt a baja a hatóságokkal, a két férfit rablás és más erőszakos cselekmények miatt állították bíróság elé.Forrás: http://www.origo.hu/nagyvilag/20180507-migrans-banda-garazdalkodott-egy-vonaton-olaszorszagban.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn