Visszaszökött Irakba a 14 éves lányt megerőszakoló és megölő migráns

Visszaszökött hazájába Németországból a 14 éves Susanna Feldman megerőszakolásával és meggyilkolásával gyanúsított iraki migráns - közölték német tisztviselők csütörtökön.

A történtek mélyen felháborították a németeket, ami egyúttal erősítette a menedéknyújtás szabályainak szigorítását követelő hangokat, hogy erőszakosnak vélt migránsokat hatékonyabban lehessen kitoloncolni az országból.

Susanna Feldman a Frankfurthoz közeli Mainzban tűnt el május 22-én.

Holttestét szerdán találták meg Wiesbadenben, egy migránstáborhoz közeli erdős területen. A vélt gyilkos ebben a táborban lakott.

A rendőrség közölte: a 20 éves Ali Basárt keresik, aki feltehetően néhány nappal ezelőtt menekült vissza családjával az észak-iraki Erbílbe. A hatóságok egy különleges hívóközpontot hoztak létre a férfi megtalálásához, arab és török nyelven is felhívást adtak ki az iraki férfi elfogása érdekében.

Basár ismert volt a német hatóságok előtt, ugyanis egy 11 éves lány megerőszakolásának gyanújába keveredett a migránstáborban. A nyomozás ez ügyben azonban eredménytelenül zárult. A német politikai spektrum minden szögletéből sürgették a történtek alapos kivizsgálását, kifejezetten annak felderítését, hogy hogyan tudta egy iraki férfi és családja hamis neveket használva elhagyni Németországot.

Bár a hatóság szerint nincs antiszemitizmusra utaló jel a bűncselekmény elkövetésében (a megerőszakolt és meggyilkolt gyerek zsidó volt), a zsidókat érő erőszakos cselekmények meglehetősen kényes kérdés Németországban. Vannak, akik szerint erősödött az antiszemitizmus a főként muszlim migránsok tömeges beáramlásával.Forrás: http://www.origo.hu/nagyvilag/20180608-visszaszokott-irakba-a-14-eves-nemet-lanyt-megeroszakolo-migrans.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn