?>

Soros György nyilvánosságra hozta a második tervét Európa szétzilálására

Itt a kettes számú Soros-terv, amit nem lehet félvállról venni, fel kell vennünk a kesztyűt ismét – jelentette ki Szájer József EP-képviselő, az Európai Néppárt frakcióvezető-helyettese, a Fidesz egyik alapítója azután, hogy a spekuláns saját lapjában nyilvánosságra hozta a bevándorlók Európájáról alkotott újabb vízióját. A politikus szerint a milliárdos célja, hogy manipulálja az Európai Uniót és beavatkozzon annak irányításába.

Szájer József, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője interjút adott a PestiSrácok-nak. 

Szájer JózsefFotó: Polyak Attila - Origo

Szerinte Soros György nyilvánosságra hozta a második tervét, ráadásul ugyanott, a Project Syndicate nevű lapjában, ahol az eredeti, 2015-ös Soros-terv is megjelent.

A terv lényege nem változott, miszerint a migráció helyes dolog, ami majd megoldja Európa problémáit. Afrika támogatásáról még lehet vitát nyitni, hiszen a magyar kormány is mindig azt mondja: helyben, a forrásterületeken kell megoldani a kivándorlásra okot adó gondokat, de Soros nem erre gondol, ő a hihetetlen összeg nagy részét a bevándorlók európai integrációjára költetné el az EU-val, a legalizált migrációval pedig a bevándorlók Európáját hozná létre.

A spekuláns abban bízik, hogy ezzel végre megtörheti a tradícióikhoz ragaszkodó nemzetállamok ellenállását.

Az EP-képviselő véleménye alapján az egykori gyarmattartó országoknak van némi felelőssége az afrikai helyzetben, de az egész EU-nak semmiképpen. Minket magyarokat például folyamatosan gyarmatosítani próbáltak, mi sosem ártottunk Afrikának.

Ha Belgiumnak, vagy Franciaországnak lelkifurdalása van a gyarmati idők miatt, az miért is a mi problémánk, Magyarországnak miért kellene ezért eladósodnia, miért is kéne Afrikára költenie a nagy nehezen megtermelt javakat?

Szájer kijelentette, hogy legújabb Soros-cikk jól beleilleszkedik az EU meggyengítését célzó eddigi lépései sorába. A célja nyilván az, hogy kedvére manipulálhassa az uniót, felhasználva az EU intézményeit.

Szerinte a Soros-hálózat bevándorlótársadalmat akar, amit nyíltan ki is mond. Például Jürgen Habermas, vagy a baloldali frankfurti iskola teoretikusai azt hiszik, hogy így végre legyűrhetik a szerintük végtelenül káros nacionalizmust és a diszkriminációt. Az évszázados hagyományait feladó kevert társadalmat ez a hálózat könnyen az ujja köré csavarhatja – tette hozzá.

A kettes számú Soros-tervet tehát nem lehet félvállról venni.  

Az európai parlamenti képviselő külön kihangsúlyozta: Soros elképesztő mennyiségű munkát és pénzt fektet abba, hogy az Orbán-kormány megbukjon.

Az pedig, hogy a cikk Orbán Viktort és bennünket a kereszténydemokrácia legfőbb védelmezőjeként tüntet fel, az annak ellenére is rendkívüli dicséret, hogy ezt a fogalmat Soros nyilván szitokszóként használja.

Ez jelzi, hogy a küzdelmünknek van értelme - tudatta.

A Soros-hálózat legfőbb célja most a Fidesz kizáratása az Európai Néppártból. Ennek érdekében a sorosista Human Rights Watch összefogott az európai szocialistákkal.

A Human Rights Watch-nak az emberi jogokért való "aggódás" csak hablatyolás, a Soros-civilek valójában kőkeményen beavatkoznak a politikába.

Szájer Józseftől megtudhattuk, hogy Frank Engel, a luxemburgi kereszténydemokraták vezetője a DK-s, nyíltan bevándorláspárti Niedermüller Péterrel tárgyal. A Fidesz viszont sosem viszi a nyilvánosság elé a néppárton belüli vitákat, mert egy erős, és nem egy töredezett pártban hisz - tette hozzá.

Véleménye alapján, függetlenül Soros és az európai szocialisták ármánykodásaitól, semmi realitása sincs annak, hogy a Fidesz-t kizárják a Néppártból.Forrás: http://www.origo.hu/itthon/20180531-soros-szet-akarja-zilalni-europat.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn