"Messze még a csata vége"

A Fidesz-KDNP frakció szóvivője, Hollik István úgy fogalmazott, hogy az EU-csúcson született, a migrációt érintő megállapodással "csupán időt nyertünk, a politikai csata még nem dőlt el".

A magyar kormányfőnek a V4-es vezetőkkel együtt sikerült megakadályoznia, hogy Magyarországra kényszerítsék a kötelező betelepítési kvótát"

– mondta Hollik István, aki szerint Magyarország álláspontja továbbra is az, hogy meg kell állítani a bevándorlást, meg kell védeni Európa határait, és azokat, akik illegálisan tartózkodnak Európában nem szétosztani kell, hanem hazaküldeni.

A politikus kitért arra, hogy bár az EU-csúcson fontos döntések születtek, azt látni kell, hogy gazdasági bevándorlók milliói szeretnének Európába jutni. Hollik István szerint a bevándorláspárti erők, a Soros-hálózat és a vele szövetségben működő brüsszeli bürokraták továbbra is azt szeretnék, ha a migráció alapjog lenne, legalizálni akarják azt.

Ezért is lesz fontos a jövő évi európai parlamenti választás, mert az európai emberek véleményt mondhatnak arról, jó-e a brüsszeli bevándorláspárti politika, vagy sem"

– fogalmazott Hollik István.

 


Forrás: https://888.hu/article-messze-meg-a-csata-vege

888.hu

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn