Nem csitul az ellenzéki káosz: újabb kilépés az LMP-ben

Schiffer András, Róna Péter és Hadházy Ákos után újabb, az ellenzéki párt volt prominens politikusa hagyja ott az ökopártot. Ábrahám Júlia, a párt volt elnökségi tagja a Facebookon jelentette be, hogy a továbbiakban vállalhatatlan számára az LMP. Tovább folytatódik az ellenzék szétesése. 

Ábrahám Júlia, volt elnökségi tag a közösségi portálon jelentette be, vállalhatatlan számára a továbbiakban az LMP. Mint kifejtette, az ökopárt, a többi ellenzéki párthoz hasonlóan „nem érti a rendszerrel elégedetlen, az ellenzékben csalódott választókat, és nem látja tragikusnak az orbáni zsákutcát sem”.

Az LMP-ben többek ellen is eljárás indult, mivel a választások előtt visszaléptek valamelyik ellenzéki párt indulójának javára. Ábrahám ellen is eljárás indult, elsőfokon felmentették, a másodfokú tárgyalásra pedig nem lesz szükség, mivel megszűnt a tagsági jogviszonya.

A szélkakas Hadházy már távozott

Mint arról korábban beszámoltunk, tovább folytatódott az ellenzéki összeomlás és sárdobálás azzal, hogy Hadházy Ákos június 20-án otthagyta az LMP-t. Hadházy korábban azt mondta, hogyha a Fidesz kétharmaddal nyer, akkor nem veszi át a mandátumát, most pedig távozása ellenére sem adja azt vissza az LMP-nek. Hadházy kilépést bejelentő Facebook-posztjában is komoly gondba keveredett a valósággal.Forrás: http://www.origo.hu/itthon/20180702-lmp-kilepes-kaosz-szeteses.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn