Győri Péter veszélyt jelent Józsefváros biztonságára

Győri Pétert csak olyan baloldali és liberális ellenzéki pártok támogatják, amelyek bevándorláspártiak, tehát maga Győri Péter is bevándorláspárti - mondta Hollik István. A Fidesz-frakciószövetség szóvivője szerint a polgármesterjelölt évek óta részt vesz hajléktalanok körüli átláthatatlan szervezetek működtetésében egy olyan intézmény vezetőjeként, amely a Soros-szervezetek támogatásából él. 

A kormánypártok szerint Győri Péter polgármesterjelölt "hajléktalantanyát" kíván csinálni Józsefvárosból, ezzel pedig veszélyt jelent a kerület biztonságára és fejlődésére. Hollik István, a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője a VIII. kerületi Menhely Alapítvány előtt - amelyet a vasárnapi időközi polgármester-választáson független jelöltként induló Győri Péter kuratóriumi elnökként vezet - azt mondta: Győri Pétert csak olyan baloldali és liberális ellenzéki pártok támogatják, amelyek bevándorláspártiak, tehát maga Győri Péter is bevándorláspárti. 

A bevándorláspárti erők által támogatott Győri Péter ismét a drogosok és hajléktalanok tanyájává tenné JózsefvárostForrás: MTI/Mohai Balázs

Ráadásul a polgármesterjelölt évek óta részt vesz hajléktalanok körüli átláthatatlan szervezetek működtetésében egy olyan intézmény vezetőjeként, amely Soros-szervezetek támogatásából él - utalt a politikus a hajléktalanokat segítő Menhely Alapítványra. Hollik István azt mondta, Győri Péter még az általa vezetett intézmény közvetlen környezetének tisztaságát és biztonságát sem tudja biztosítani, így a kerület biztonságát sem lenne képes garantálni.

A kormánypártok nevében arra kérte a kerület lakóit, hogy ne hagyják Győri Péter által veszélyeztetni azt a biztonságot, amit a kerületben élők és az önkormányzat évek alatt megteremtett. A Fidesz-KDNP mindent megtesz a budapesti kerület biztonságáért, ezért is rögzítették az alaptörvényben az életvitelszerű közterületen tartózkodás tilalmát - emelte ki a szóvivő.Forrás: http://www.origo.hu/itthon/20180705-gyori-peter-veszelyt-jelent-jozsefvaros-biztonsagara.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn