?>

Trump is nekiment Sorosnak a Kavanaugh körüli mizéria után

Egy kiszivárgott emailből kiderült a sorosisták forgatókönyve, és ezt meg is valósították a való életben. Testközelből láthatjuk Soros György zsoldoshadseregének működését.

 

Szombaton, azaz mai nap tartják meg a szenátusi végszavazást Brett Kavanaugh főbírójelöltségéről az Egyesült Államokban.

Pénteken ügyrendi szavazással, 51:49 arányban döntöttek a szenátorok arról, hogy lezárják a vitát Donald Trump elnök főbírójelöltjéről és szombaton a szenátus egésze szavaz a jelöltségről.

Mint ahogy azonban az szemmel látható, nem volt könnyű dolga a szenátoroknak. Arizona republikánus szenátorát, Jeff Flake-t például egy liftben állította meg két nő, akiket állítólag korábban szexuálisan zaklattak:

A két nő felháborodott hangnemben kérdezi a szenátort arról, igazat mondott-e meghallgatásán Kavanaugh, ám a szenátor arról biztosította a két nőt, hogy továbbra is támogatni fogja Trump főbírójelöltjét.

Ez kis a performansz gyakorlatilag betűről betűre megegyezik azzal a forgatókönyvvel, amelyet egy korábbi, sorosista szervezet ismertetett emailjében.

A MoveOn.org nevű, Soros György támogatását élvező szervezet ebben az emailben azt írta, közvetlenül akarnak nyomást gyakorolni a szenátorokra, mégpedig úgy, hogy az ő körzetükből akarnak előhozakodni Kavanaugh-t befeketítő sztorikkal.

A cél: a republikánusokra hárítani a felelősséget. [...] Meg kell szüntetnünk a republikánus többséget a kongresszusban, és ehelyett olyan embereket kell választanunk, akik hisznek Kavanaugh áldozatainak."

A fentebbi videófelvétel tehát egyike volt azon akcióknak, amelyeket Soros szervezetei indítottak. Nyilvánvalóan így erősen kérdésessé válik, hogy valóban korábbi szexuális zaklatás áldozatai vonják-e kérdőre a szenátort. Az email tanusága szerint ugyanis inkább fizetett provokátorokat láthatunk, akik egy jól felépített, és gondosan megszervezett lejárató kampányban teljesítik a rájuk szabott feladatokat. 

Az mindenesetre leszögezhető, hogy Soros zsoldosai minden követ meg kívánnak mozgatni annak érdekében, hogy Brett Kavanaugh ne lehessen főbíró. Láthatóan egyébként az amerikai elnöknek sem tetszik, hogy egy olyan tőzsdespekuláns kívánja befolyásolni az amerikai politikát, akit senki nem választott meg:

The very rude elevator screamers are paid professionals only looking to make Senators look bad. Don’t fall for it! Also, look at all of the professionally made identical signs. Paid for by Soros and others. These are not signs made in the basement from love! #Troublemakers

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 2018. október 5.

Twitter-üzenetében az amerikai elnök is arra hívja fel a figyelmet, hogy a szenátorokra nyomást gyakorlók egyáltalán nem hétköznapi állampolgárok, hanem Soros által fizetett emberek.

 


Forrás: https://888.hu/article-igy-lendult-akcioba-trump-es-kavanaugh-ellen-a-soros-halozat

888.hu

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn