?>

Nem a Soros-Sargentini támadás volt az utolsó Magyarország ellen

A jelenlegi EP-képviselők közül sokan Soros György zsebében vannak, így számukra fontos, hogy Magyarországot minél több fórumon ítéljék el - mondta Kocsis Máté a Hír TV Péntek 9 című műsorában.

Az európai parlamenti kampányban nem a Sargentini-jelentés volt az utolsó támadás Magyarország ellen – nyilatkozta Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője.  Mint mondta, a jelenlegi EP-képviselők közül sokan Soros György zsebében vannak, így számukra fontos, hogy Magyarországot minél több fórumon ítéljék el.

Hozzátette, az Európai Parlamentben ugyanott van a törésvonal, mint a magyar parlamentben, vagyis a bevándorlásnál.

A kormánypárti politikus úgy vélte, a bevándorláspárti erők miatt Európa nem áldozhatja fel jövőjét és biztonságát - idézte a politikus nyilatkozatát a Magyar Idők.

Kocsis MátéFotó: Polyák Attila - Origo

Nem vitatja senki, hogy a világban konfliktusok, problémák, háborúk, szegénység éhezés van. Európának dolga, hogy segítsen, de nem dolga, hogy saját életét is föláldozza mindezért. És nem dolga, hogy a saját jövőjét, biztonságát és kultúráját, amire az egész társadalma épült, azt eldobja, pusztán azért, mert néhány baloldali politikus plusz szavazatokat akar szerezni – nyilatkozta Kocsis Máté.Forrás: http://www.origo.hu/itthon/20181006-nem-a-sorossargentini-tamadas-volt-az-utolso-magyarorszag-ellen.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn