Argentínában találkozhat Donald Trump és Vlagyimir Putyin

Kiderült, hogy hol és mikor találkozhat egymással Donald Trump és Vlagyimir Putyin, az argentínai G20-csúcson lesz kétoldalú találkozó a két fél között. Idén Helsinkiben már találkoztak.

Mind Moszkva, mind Washington nyilvánosan megerősítette, hogy az argentínai G20-csúcson lesz kétoldalú találkozó Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök között – jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a kazahsztáni Asztanában.

A világ 19 legnagyobb gazdaságát és az Európai Uniót tömörítő G-20 csoport vezetői november 30-án és december 1-jén tanácskoznak majd Buenos Airesben.

A két államférfi legutóbb Finnország fővárosában, Helsinkiben folytatott kétoldalú tárgyalást, idén júliusban.

Donald Trump amerikai elnök és Vlagyimir Putyin orosz elnök kezet fog négyszemközti találkozójuk kezdetén az elnöki palotábanForrás: MTI/EPApool/Szputnyik/Kreml/Alekszej Nyikolszkij)/Alekszej Nyikolszkij

Korábban felmerült, hogy

Putyin és Trump vasárnap, az első világháború lezárásának 100. évfordulóján Párizsban tartandó megemlékezések alkalmából ül legközelebb tárgyalóasztalhoz egymással, de a két vezető átfogó eszmecsere helyett – sajtóértesülés szerint Emmanuel Macron francia elnök kérésére – ott csak „lábon” találkozik majd egymással.Forrás: http://www.origo.hu/nagyvilag/20181108-argentinaban-talalkozhat-trup-es-putyin.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn