?>

Az EP visszafordíthatatlanná tenné a migrációt

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az Európai Parlament jelenlegi többsége saját szabályait is "semmibe véve", görcsösen tesz erőfeszítéseket a közelgő választásokig, hogy a migráció folytatódhasson, és az európai beáramlás visszafordíthatatlan legyen.

Bakondi György péntek este az M1 csatornán arról beszélt, hogy a jövő évi EP-választáson a migráció fő kérdés lesz, és ebben a témában a nemzeti állásfoglalások a kormány reményei szerint jelentős változásokat hoznak az új parlament és Európai Bizottság összetételében.

Az európai nemzetek korántsem egységesek abban, hogy a migráció jó dolog

– mondta.

Az úgynevezett migránskártyákkal kapcsolatban azt mondta, a kormány szeretné látni, hogy azokat pontosan ki találta ki, hogyan csoportosítják át a pénzeket és miként valósul meg az a "furcsa koalíció", amely úgy látják, létrejött az ENSZ menekültügyi főbiztossága, az EB illetékes főigazgatósága és Soros György között ebben az ügyben. Mint mondta, előbbinek a weboldalán már van információ a kártyákról, de az EU és Soros György szervezetei nem nyilatkoztak.Forrás: http://www.origo.hu/itthon/20181130-bakondi-az-ep-visszafordithatatlanna-tenne-a-migraciot.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn