?>

Egyetemi metoo: házmesterek vs. whistleblowerek

Ha a whistleblowerek a nyíltan balliberális, az órákon politikai fejtágítást tartó egyetemi oktatók disznóságait leplezik le, akkor már nem támogatandó és védendő whistleblowerekről van szó, hanem feljelentgető nyilas házmesterekről - írta az Európai Parlamenti képviselő arról a kettős mércéről, amelyet a libsi értelmiség körében lehetett megtapasztalni az elmúlt hetekben.

 

A balliberális sajtó szerint hatósági státuszt kapott a 888.hu – legalábbis így lehet összefoglalni az elmúlt hetekben azoknak a cikkeknek a tartalmát, amelyek a HVG-n, 444-en és a többi szennylapban láttak napvilágot. Ők ugyanis azt állítják, hogy arra buzdítjuk a diákokat, hogy tegyenek feljelentést a tanáraik ellen a 888-nál.

Ezzel szemben, mi egy jelenséget szeretnénk bemutatni. Egy olyan jelenséget, amelyben az egyenlőtlen diák-tanár viszonyban a hatalommal rendelkező tanár belekényszerít egy helyzetbe egy diákot. A diák pedig védtelen. Ha ellentmond, akkor megbélyegzik, ahogyan Hammer Ferenc tette. Ez az egyetemi metoo.

Ez pedig tűrhetetlen. Ezért arra kértük olvasóinkat, hogy legyenek a whistleblowerek ebben az ügyben.

Nem telt bele sok idő, számolatlanul kezdtek érkezni a levelek. Egy liberális oktató az ország elhagyására ösztönzi a diákjait.

Társadalomfilozófia vizsgán a kormány azon plakátját kellett elemezni, amely szerint "a bevándorlóknak be kell tartaniuk törvényeinket". Aki egyet mert volna érteni az üzenettel, azt tutira meghúzzák. Így a levélírónak fel kellett mondania a balliberális propagandát a vizsgán.

Az ELTE BTK-n nyilvános megalázásra számíthat, aki kifejti jobboldali véleményét.

És a TUDOMÁNY szerint a magyar kormány gonosz.

A baloldal és a baloldali lapok szerint mindez rendben van. Szerintünk nincs.

Deutsch Tamás Európai Parlamenti képviselő érvelése remekül leleplezi a baloldali kettős mércét:

 


Forrás: https://888.hu/article-egyetemi-metoo-hazmesterek-vs-whistleblowerek

888.hu

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn