Fidesz: A bevándorláspártiak mielőbb át akarják nyomni a migránskvótát

A bevándorláspártiak mielőbb át akarják nyomni a migránskvótát az európai uniós tagállamokon - jelentette ki a Fidesz-frakció szóvivője. Halász János úgy fogalmazott: a távozó bevándorláspárti Európai Bizottság és a vele szövetséges erők kényszerpályára akarják állítani a tagországokat és a novemberben felálló új brüsszeli testületet.

Hétfőn a francia, a német, az olasz és a máltai belügyminiszter egy olyan megállapodást készít elő, amely megalapozhatja a migránsok automatikus elosztását, ezt pedig rá akarják erőltetni a többi tagállamra és az uniós jogrendszerre is - mondta. A frakciószóvivő szerint a bevándorláspártiak nem nyugszanak, egymást érik a kvóta bevezetését jelentő nyilatkozatok: meg akarják nyitni az olasz kikötőket, büntetni akarják a kvótát elutasító országokat,  és „eközben Soros György ismét Frans Timmermansszal egyeztet, aki a bevándorláspárti európai baloldal első számú embere”. 

"A kormány és a kormánypártok ezután is a magyar emberek akaratát fogják érvényesíteni, és visszautasítják a kötelező migránskvótát” (Képünk illusztráció)Forrás: AFP/Hanna Sonia

Gyurcsányékkal az élen sajnos a teljes magyar ellenzék is a bevándorláspárti erőket szolgálja az Európai Parlamentben - tette hozzá Halász János.

Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a kormány és a kormánypártok ezután is a magyar emberek akaratát fogják érvényesíteni, és visszautasítják a kötelező migránskvótát. Ahogy Orbán Viktor miniszterelnök is leszögezte, Magyarország betelepítési kvótát nem, csak hazaszállítási kvótát tud támogatni - zárta nyilatkozatát a fideszes politikus.
 Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20190923-gyurcsany-vezetesevel-a-hazai-ellenzek-is-bevandorlaspartiakat-szolgalja.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja