Darmos és Harcsa is diadalt vár a bokszgálán

Harcsa Norbert (balra) egy évet kihagyott

Harcsa Norbert (balra) egy évet kihagyott
 

Szentes — A Felix Promotion pénteken, a Dr. Papp László Sportcsarnokban rendezi idei harmadik élő televíziós bokszgáláját.

A szentesi esemény programjában helyet kapott a két korábbi válogatott klasszis, Darmos József (32) és a visszatérő Harcsa Norbert (30) mérkőzése. A cirkálósúlyú Darmos azzal a Giorgi Tevdorashvilivel (31) csap össze, aki áprilisban pontozással legyőzte a Felix Promotion másik versenyzőjét, Tóth Tamást (34).

Nagyon kellemetlen stílusú ökölvívó, ezt mindenki láthatta Tóth ellen, de én is tudok kellemetlenkedni. Biztos vagyok benne, hogy kemény meccs lesz, ám abban is biztos vagyok, hogy a végén az én kezemet emeli magasba a bíró – fogalmazott Darmos.

Az egy évet kihagyó Harcsa lengyel riválissal találkozik Szentesen. Mariusz Biskupski (42) korábban hazája profi bajnoka volt, nagy meccsek vannak a háta mögött.

Rutinos, dörzsölt öklöző Biskupski, azonban ha a céljaimat meg akarom valósítani, nem szabad, hogy gondot okozzon a legyőzése – jelentette ki a budapesti bunyós.

Az M4 Sport által 22 órától képernyőre kerülő pénteki bokszgálán Szellő Imre (34) vívja a főmérkőzést, de kötelek közé lép még Kovács Zoltán (25), Hegyi Barnabás (24), Márton Balázs (27) és Egedi Renátó (23) is.Forrás: http://www.blikk.hu/sport/egyeni/darmos-es-harcsa-is-diadalt-var-a-bokszgalan/x7rwjyy

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn