?>

Tusup után is van élet: sorban állnak a jelöltek Hosszú Katinkáért

Katinka továbbra is új edzőt keres /Fotó: MTI

Katinka továbbra is új edzőt keres /Fotó: MTI
 

Hosszú Katinka újra szárnyal, Shane Tusup nélkül is.

A hétvégén rendezett Mare Nostrum versenysorozat első állomásán Hosszú Katinka bebizonyította, edző nélkül is képes aranyérmet nyerni. A többszörös olimpiai bajnok úszó házassági válsága után még mindig nem neveze meg, ki trenírozza majd az elkövetkezendő időszakban, bár a jelöltek a Bors információi szerint már sorban állnak.

A lap úgy tudja, Hosszú Katinka az érdeklődők özöne ellenére sem szeretné elkapkodni a döntést, inkább kivárja a számára tökéletes szakembert. Elvégre, mint Wladár Sándor is elmondta korábban, nagyon nehéz olyan trénert találni, aki megfelelően tudja motiválni a sportolót, aki napi szinten 15-20 km-es, kínzó, testet facsaró edzéseket végez.

A Bors szerint fiatal, magyar trénert szeretne maga mellé Katinka, akinek jelentősebb külföldi tapasztalata is van. A hazai tréner pedig azért is jelenthet számára prioritást, hogy a Magyar Úszó Szörvetséggel folytatott kommunikáció jóval zökkenőmentesebb legyen. Az edző egyébként a tervek szerint a klub életébe is beleszólhat majd, de csak Katinkának tart edzéseket.

Bár az úszó bevallotta, egyelőre nincs csúcsformában, ígérete szerint a tokiói olimpián már ismét a „régi” Katinkát láthatjuk majd a medencében, ugyanis nyár végére biztosan eldönti, kivel is dolgozik a közeljövőben.

 


Forrás: http://www.blikk.hu/sport/egyeni/tusup-utan-is-van-elet-sorban-allnak-a-jeloltek-katinkaert/2ynw8lm

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn