Hierrónak van egy egyszerű terve

A spanyol válogatott szövetségi kapitányát, Fernando Hierrót kérdezték az újságírók, az oroszok elleni meccs előtt. Választ adott a tervére, Oroszországra illetve arra is, hogy játszik-e David Silva.

Fernando Hierro csapata, ma 16 órakor Oroszországgal csap össze a negyeddöntőbe kerülésért. A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón minden kérdésre igyekezett választ adni.

Van egy egyszerű tervem. Azt szeretnénk látni, hogy mi hol tartunk. Egyszerű játék a futball. Az nyeri, aki kevesebb hibát vét. Az a célunk, hogy a hibáinkat minimalizáljuk az oroszok elleni meccsen.

Beszélt az orosz csapatról is.

Nehéz meccs lesz. Mikor legutóbb ellenük játszottunk, magasan támadtak le. Azóta változott a taktikájuk. Nem támadnak le magasan, de ki tudja még, hogy mi lesz a meccsen.

Az újságírók érdekességet is mondtak a spanyol kapitánynak. Spanyolország még sose nyert házigazda ellen világbajnokságon. Hierro viszont beleállt a kérdésbe.

Ezek a statisztikák azért vannak, hogy valamikor megszakadjanak.

Végül David Silváról is kérdezték, hogy játszik-e a mai meccsen.

Majd kiderül, mikor az kezdőcsapatot kihírdetem.

Sejtelmes válaszok után, kiváncsian várjuk a spanyol-orosz meccset.Forrás: http://hvg.hu/sport/20180701_Hierronak_van_egy_egyszeru_terve#rss

hvg.hu

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn