A Lakershez igazolt LeBron James

A Lakershez igazolt LeBron James

A Cleveland Cavaliers kosárlabdacsapatának szupersztárja, 154 millió dolláros (több mint 43 milliárd forintos), 4 évre szóló szerződést írt alá a californiai csapattal.

Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) egyik legnagyobb neve, akit négyszer választottak az NBA legértékesebb játékosának, ezentúl a nagynevű, de az utóbbi öt évadban gyengén teljesítő Lakers színeiben kosarazik.

Korábbi csapatát ezzel a lépéssel másodjára hagyja el. A Clevelandhez 2014-ben tért vissza, miután négy évadot a Miami Heatnél játszott.

Pénteken robbant a hír, hogy James szabadügynök lett, nem élt szerződésében szereplő opciós jogával. Kontraktusa szerint 35,6 millió dollárért (10 milliárd forint) maradhatna jelenlegi együttesénél, menedzsere azonban arról tájékoztatta a klubot, hogy maga rendelkezik játékjogával.

A háromszoros NBA-bajnok James az elmúlt nyolc szezon mindegyikében döntőt játszott aktuális csapatával, a Miami Heattel, illetve a Clevelanddel.Forrás: http://hvg.hu/sport/20180702_a_lakershez_igazolt_lebron_james#rss

hvg.hu

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn