?>

Annyit bénáztak, hogy a Benny Hill show-ban lenne a helye

1-1-es döntetlent játszott a Toulouse hazai pályán a Nice ellen a francia bajnokság 9. fordulójának nyitómeccsén. Emiatt leginkább a hazaiak bánkódhatnak, ugyanis minden esélyük megvolt a győzelem megszerzésére, de három Toulouse-támadó sem tudta eltalálni a kvázi üres kaput. 

 

Az 56. percben járt a mérkőzés, 1-1 volt az állás. A Nice támadott, a hazaiak pedig vaktában előrerúgták a labdát. Nem is lett volna ebből probléma, ha az egyik vendég védő nem próbálja meg 55 méterről hazafejelni a labdát. Már ez is Benny Hill show-ba illő jelenet volt, de ez semmi volt ahhoz képest, amit a három Toulouse-támadó leművelt:

A kapus méterekre a kaputól, egyetlen védő mellett kellett volna elgurítani a labdát az üres kapuba. Kissé kisodródott persze a támadó, de ez az NB1-ben is kötelező feladat. De még a legurítás sem lett volna rossz, sőt, a második passz is belefért volna, ha az utolsó labdába érő hazai játékos rálövi a labdát a kapura.

Ehelyett egy amatőr labda kezelési hibát láthattunk, aminek az eredménye egy bedobás lett. A mérkőzés végeredménye 1-1 lett, két pontot dobtak el a hazaiak, mert nem tudtak kihasználni egy 99,9 százalékos helyzetet.

 

 Forrás: https://index.hu/sport/futball/2018/10/06/toulouse_nice_franciaorszag_kihagyott_helyzet/

Sportgéza

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn