?>

Mikler meccsnyerő védése lett a legjobb a BL-ben

Mikler Roland védését választotta a legszebbnek az európai szövetség a hétvégi kézilabda Bajnokok Ligája fordulóból. A veszprémi kapus mozdulatával meccset nyert.

Ahogy arról az Indexen is beszámoltunk, a fehérorosz Breszt a mérkőzés utolsó másodperceiben heteshez jutott, mert a Veszprém irányítója, Petar Nenadics szabálytalankodott. A Veszprém ekkor 29-28-ra vezetett.

 

A hetest Darko Djukics lőtte el, a fejmagasságban, a jobb kapufa mellé tartó labdába Mikler belekapott, így kapufára ment a lövés. Mint Mikler később elmondta, számított rá, hogy Djukics a kedvenc lövését választja majd.

A nőknél a Győri Audi ETO KC kapusa, Amadine Leynaud is bekerült a top 5-be egyik megmozdulásával. A második legjobb lett azzal, hogy elugorva, lábbal hárítot a Krim Mercator Ljubljana ellen.

A legjobb góllövől közé a Ferencváros játékosa, Nerea Pena került be, a CSM Bucurestinek eleresztett felső sarkos bombájával lett harmadik.

 

 Forrás: https://index.hu/sport/kezilabda/2018/10/08/mikler_roland_meccset_nyero_vedese_volt_a_legjobb_az_efh-nel_kezilabda_bl/

Sportgéza

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn