?>

Ezt várja Marco Rossi a Görögország elleni meccstől

Marco Rossi /Fotó: Isza Ferenc

Marco Rossi /Fotó: Isza Ferenc
 

Marco Rossi szövetségi kapitány jó meccset vár Görögországban, s abban reménykedik, hogy pénteken legalább olyan jó mentalitással futballozik majd a magyar labdarúgó-válogatott, mint a hazai, 2-1-es siker alkalmával.

„A játékosok most már jobban tudják és értik, mit várok tőlük. Szerencsére mindenben hallgatnak ránk” – fogalmazta meg az athéni utazás előtt, a Liszt Ferenc repülőtéren tartott csütörtöki sajtótájékoztatón az olasz szakvezető, hogy második összetartása során miben lépett előre a nemzeti együttes. Kifejtette, hogy Willi Orban csapatba építése zökkenőmentes, illetve, hogy túl sok változtatást nem tervez a szeptemberi győztes meccshez képest.

Az 54 éves tréner nem kívánt a múlttal foglalkozni, jelesül, hogy Magyarország idegenben még sosem győzte le Görögországot, mert mint mondta, ő még sosem játszott ott, így nem is nyerhetett és nem is veszíthetett. Arra a kérdésre, hogy elképzelhetőnek tartja-e a soron következő két meccsen a hat pont megszerzését, úgy válaszolt, a futballban minden lehetséges.

„Más mérkőzés lesz, mint a hazai, de jó felkészülés van mögöttünk” – jelentette ki Gyurcsó Ádám, aki arról is beszélt, örül, hogy újra a válogatottnál lehet, mert az elmúlt egy évben voltak nehéz pillanatai, amíg nem kapott meghívót. Hozzátette: most önbizalommal telve érkezett.

A Hajduk Split 27 éves szélsője Rossiról úgy nyilatkozott, nagyon taktikus edzőként ismerte meg, illetve megjegyezte, hogy szakmailag és emberileg is csak jókat hallott róla.

A Nemzetek Ligájában két forduló után hárompontos magyar válogatott pénteken Görögország, hétfőn Észtország vendége lesz a sorozatban. Az athéni és a tallinni mérkőzés is magyar idő szerint 20.45-kor kezdődik.

(MTI)

 


Forrás: http://www.blikk.hu/sport/magyar-foci/marco-rossi-meccs-gorogorszagban-magyar-labdarugo-valogatott/gemg7w2

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn