A Juventus 43 mp után már vezetett, majd 3-1-re nyert

A Juventus 3-1-re verte a Cagliarit az olasz bajnokság 11. fordulójában. Továbbra is veretlenül áll az élen. 

000 1AJ8SQ
 

A Juventus nem is vehetett volna jobb startot, már 43 másodperc után vezetett. A Juve gyorsan letámadta a Cagliarit a saját 16-osánál, labdát is vesztett a vendégcsapat. Dybala a 16-osnál kapta meg, majd néhány csel után laposan a kapuba lőtt.

A Cagliari a 36. percben váratlanul egyenlített. Rossz felszabadítás után lőtték vissza kapu elé a labdát, amit végül Joao Pedro szerzett meg. A csatár fordult egyet, aztán kilőtte a jobb alsó sarkot 12 méterről.

A vendégcsapat alig volt túl az ünneplésen máris gólt kapott. Egy szélről belőtt labdába Bradaric nyúlt bele szerencsétlenül, így öngóllal vezetett újra a Juventus.

A Juve dominált ezután a meccsen, sok helyzete volt, Ronaldo kapufáig is jutott, Betancur is ziccerbe került, de nem volt eredményes egyikük sem, sőt a 85. percben a Cagliari helyezte nyomás alá a kaput több lövéssel. Ezt megúszta a Juve, majd a következő támadásnál eldöntötte a meccset.

Ronaldo úszott meg, egy az egyben is megoldhatta volna egy védővel szemben, de lepasszolta a 16-osnál másik oldalon érkező Cuadradónak, aki a kapuba vágta a labdát.

A győzelemmel már 31 pontos a listavezető Juventus, hat pont előnye van a második Internazionaléval szemben.

 

 Forrás: https://index.hu/sport/futball/2018/juventus/2018/11/03/juventus_cagliari_elso_perces_gol_dybala/

Sportgéza

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn