Sztárcsapatnál térhet vissza Arséne Wenger

MOSCOW, RUSSIA - JULY 15:  Arsene Wenger is interviewed for TV prior to the 2018 FIFA World Cup Russia Final between France and Croatia at Luzhniki Stadium on July 15, 2018 in Moscow, Russia. (Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images)

A France Football szerint hamarosan Olaszországban kaphat munkát az Arsenaltól a nyáron 22 év után távozó sztáredző, Arséne Wenger. A lap szerint a francia menedzser mindenképpen szeretne újra edzősködni, ezért nem fogadta el a Paris Saint-Germain ajánlatát, ahol a vezetőségben kapott volna feladatot.

Az FF úgy tudja, hogy noha azóta már a Real Madriddal is összehozták, Wenger az olasz bajnokságban bukdácsoló AC Milant veheti át Gennaro Gattusótól.

Állítólag a felek már hetek óta tárgyalnak, és meg is állapodtak, már csak idő kérdése a bejelentés. Úgy tudni, hogy a klub amerikai tulajdonosai, Paul és Gordon Singer már korábban eldöntötték, hogy leváltják a csapat olasz vezetőedzőjét, és nem véletlen, hogy Wengerre gondoltak: óriási Arsenal-szurkoló üzletemberekről van szó, így a francia szakember természetesen első számú kedvenc a családon belül.

 


Forrás: https://24.hu/sport/foci/2018/11/06/sztarcsapatnal-terhet-vissza-arsene-wenger/

Hír 24

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn