Az Ajax kapusa egy meccs alatt ásta el, majd váltotta meg önmagát

1-1–es döntetlent játszott egymással szerdán a Benfica és az Ajax, aminek főként a hollandok örülhetnek, már csak azért is, mert csak a kapusuk, Onana hatalmas bravúrján múlott, hogy nem szenvedtek vereséget az utolsó pillanatban.

A kameruni kapusnak egészen addig nem volt túl jó meccse, a Benfica pont az ő hibájából szerzett vezetést már a 29. percben. A hálóőr teljesen érthetetlen módon futott ki egy bedobás után, így Jonasnak még a labda lekezelésére is bőven maradt ideje, mielőtt a kapuba bombázott.

Az Ajax aztán a második félidőben kiegyenlített, de a mérkőzés utolsó pillanataiban megint izgulhattak, ugyanis szöglethez jutott a portugál csapat. A tizenhatoson belül volt egy kis kavarodás, de a labda végül pont Gabriel elé pattant, aki nem is tétovázott, azonnal kapura lőtt, Onana azonban hatalmas bravúrral, lábbal hárította a labdát.

 

A meccset rögtön utána le is fújta a játékvezető, a hollandok pedig teljes joggal ünnepelték a kapusukat, ezt a lövést nem sokan fogták volna meg.

A meccsen egyébként volt még érdekes pillanat, Franco Cervi például már rögtön a hatodik percben összehozta ezt az egészen elképesztő szögletet:

 


Forrás: https://index.hu/sport/futball/2018/11/08/benfica_ajax_bl_helyzet/

Sportgéza

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn